Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaoss Pad - Yamaha RGX-A2 Entegrasyonu. Nasıl olmuş :)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Kaoss Pad - Yamaha RGX-A2 Entegrasyonu. Nasıl olmuş :)

Merhaba arkadaşlar;

Uzun bir süredir üzerinde çalıştığım ve mydukkan yetkililerinin başını uzun süre sorunlarımla ağrıttığım gitarın nihayet sonuna doğru yaklasıyoruz. Metal bir çerçeve dışında ( Ekranın etrafına gelecek ) hemen hemen eksiği kalmadı gibi.

Tabi RGX-A2 çok hafif ve kücük bir gitar oldugu için gitarın formasyonunu biraz değiştirdik ve gövdesine plexi ile gitarın formuna göre ekleme yaptık. Bazı yerlerdeki ek görüntüsünü minimum'a indirebilmek icin'de sticker yapıstırdım bolca. Belki biraz daha sticker yapıstırıp cok cok daha değişik bir görüntü elde edebilirim.

Sizlerden de yorum alayım dedim nasıl görünüyor, nasıl olmus. Teşekkürler tekrardan.

Sevgiler

b.

ps:Fotoğraflarda kaoss pad'in ısığı çok yuvarlak gözükmüs ancak kullanırken öyle tek sabit bi şekilde yuvarlak birşeyin i.inden vermiyor ısıgı, dokunmaya göre rengini değiştiriyor ve heryere eşit veriyor. Fotoğraflarda böyle gözüküyor.

Hayırlı olsun Buğra abi kayıt beklerim.

Yorum

mesajı okurken "bu arkadaş canım psikopatım Matthew'in gitarlarından esinlenmiş galiba dedim, imzanı gördüm ve tahminimde yanılmadığımı anladım e artık wembley stadyumundaki supermassive black hole solosunu bekliyoruz senden

Yorum

Şu çerçeveside gelsin ekranın kenarına, kayıt koyacağım ondan sonra arkadaşlar. Teşekkür ederim

Yorum

Çerçevesi geldi, montajından sonra koyacağım çerçeveli halininde fotoğrafını. Şaka maka bitirdik gitarı

Yorum

Hocam bu "kaoss pad" gitara monte mi ediliyor yoksa gövdeden parça çıkartılıp oraya mı yerleştiriliyor?

Yorum

Ben tuşlarını gövdeden kontrol etmek için tamamen anakartı ile birlikte monte ettim. Yani arka tarafını oydurdum gitarın kaoss pad'in kasasına uygun şekilde. Ve yerleştirdim. Aparatıda var ancak Türkiye'de pek anlayan yok bu işten. Bütün Tünel'i dolaşıpta bu konuya dair sıfır bilgiyle döndüm. Cogu yere de ugradım. Daha önce kimse ugrasmadı böyle birşeyle diyip geçiştiriyorlar, belki de üşendiklerinden bilmiyorum. Sonuç olarak anakartıyla montajlamak, o ara kabloyu bulmaktan çok daha kolay. Sadece geniş kasa gerekli.

Yorum

sitenin yenisiyim öncelikle iyi günler kaoss pad temin edebileceğim biryer varmı yoksa kura bileceğim bir sistem? vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Yorum

Hocam maliyeti nedir tam olarak ne kadar tuttu herşeyiyle

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X